Vi ste ovde: NaslovnaKupovina preko sajtaUslovi korišćenja

USLOVI KORIŠĆENJA

Poštovanikorisnici, molimo Vas da pre poručivanjanašihproizvoda, pažljivopročitajtesledećeuslove.Svakomkupovinomnanašemsajtu, znači da stepročitaliuslove i da stesaglasnisanjima u potpunosti.

 • Mesto isporuke naručene robe se mora nalaziti na teritoriji Republike Srbije
 • Dostava nije ograničena iznosom ili količinom
 • Prodavac je u obavezi da se stara da roba u najkraćem roku bude dostavljena Kupcu putem kurirske službe, a u slučaju nemogućnosti slanja robe iz bilo kojeg razloga, dužan je da Kupca o tome obavesti u roku ne dužem od sedam dana
 • Kupac može u zakonskom roku od 14 dana po prijemu, da poručenu robu vrati prodavcu bez ikakvog objašnjenja. Prodavac je u obavezi, da u tom slučaju kupcu vrati celokupan plaćeni iznos, izuzev troškova dostave robe.
 • Zamena proizvoda može se izvršiti u roku od 14 dana od dana kupovine, odnosno uz račun i originalno pakovanje proizvoda. Troškove zamene i ovakvog povraćaja snosi kupac. Da biste ostvarili neko od prava prilikom vraćanja kupljenog proizvoda, naručena roba ne sme biti upotrebom oštećena ili pohabana, mora biti vraćena u originalnoj ambalaži, uz priložen račun.

  Originalna ambalaža ne sme biti pohabana ili na drugi način oštećena, jer se u u tom slučaju ne priznaje pravo na puni povraćaj novca, već se od ukupne vraćene sume odbijaju troškovi oštećene ambalaže.

  Napomena: u cilju što lakšeg utvrđivanja odgovarajuće veličine poručenog artikla, na sajtu je navedena tabela veličina koja odgovara veličini određenog Brenda.
 • Beo-Sport System d.o.o. garantuje kvalitet, originalnost robe koju isporučuje
 • U slučaju da Kupac izvrši uplatu iznosa koji je manji od iznosa na koji je glasila profaktura, smatraće se da je kupoprodaja nije zaključena
 • Kupac je obavezan da snosi troškove dostavljanja robe koja je u vrednosti do 4000 din.
 • Troškove dostave odredjuje kurirska služba u zavisnosti od težine paketa
 • Roba se isporučuje Kupcu lično po prethodnoj najavi da u određenom vremenu budu prisutni na dogovorenoj lokaciji
 • Prilikom preuzimanja robe Kupac je dužan da proveri kvalitet dostavljene robe
 • Ukoliko dostavljanje naručene robe bude onemogućeno zbog odsustva kupca ili druge osobe predviđene ovim pravilnikom i ukoliko roba bude morala da se vrati u polazišno mesto Kupac će biti dužan da snosi i troškove povraćaja robe. Robu sa povraćaja, Prodavac može dalje prodavati trećim licima, jer se u tom momentu kupoprodaja smatra raskinutom.
 • Prilikom preuzimanja paketa Kupac u prisustvu kurira ili poštara vizuelno proverava paket
 • Ukoliko na paketu ima vidnih oštećenja u obliku pocepanih delova ili nagnječenja, Kupac je dužan da zahteva otvaranje paketa u prisustvu službenog lica. Ako se tom prilikom ustanovi da su artikli oštećeni, zahteva da se napravi zapisnik o reklamaciji.
 • U slučaju oštećenja paketa, dostavna služba nadoknadjuje nastale troškove
 • Vaše proizvode koje ste poručili i želite da kupite putem sajta www.beosport.com možete platiti pouzećem ili platnim karticama, i u tom, slučaju će vam sredstva biti rezervisana na platnoj kartici (do momenta potvrde ili otkaza porudžbine od strane operatera internet prodaje)
 • Poslednji korak poručivanja: Klikom na dugme “Poručujem” dobijate automatsku e-mail poruku na osnovu koje vas obaveštavamo da je vaša porudžbina uspešno prosleđena službi internet prodaje na dalju obradu. Služba internet prodaje prodavca će nastojati da u najkraćem roku proveri da li smo u mogućnosti da vam obezbedimo poručeni artikal (artikle). Ukoliko nismo u mogućnosti da vam obezbedimo poručeni artikal, primićete e-mail u kojem vas obaveštavamo da poručeni artikal više nije raspoloživ, te da smo prinuđeni da vam otkažemo porudžbinu. U tom slučaju porudžbenica neće biti realizovana. Ukoliko nismo u mogućnosti da vam obezbedimo pojedine od više artikala koje sadrži vaša porudžbenica, pozvaće vas telefonom naš operater internet prodaje i obavestiti koji od poručenih artikala nisu raspoloživi, a biće zatražena i vaša saglanost da vam isporučimo samo one artikle koje ste poručili, a mi ih pritom imamo raspoložive na stanju. Nastojimo da stanje veličina i modela na sajtu bude ažurno, ali zbog dinamičnosti tržišta i broja maloprodajnih objekata u Srbiji postoji mogućnost da u određenim slučajevima poručeni proizvod više ne bude raspoloživ u našem magacinu.

  U slučaju da nakon izvršenog poručivanja bude utvrđeno da je omaškom na sajtu u odnosu na poručeni model označena pogrešna cena (na primer umesto 1000 dinara, 100 dinara), prodavac će nastojati da kupca u što kraćem roku obavesti o uočenoj grešci i tačnom iznosu cene koja je za poručeni model važila u trenutku poučivanja.

  U tom slučaju kupac ima pravo da poručeni model plati prema ispravnoj maloprodajnoj ceni ili da odustane od porudžbenice.