Vi ste ovde: Naslovna >> Internet prodaja >> SATOVI I MERNI INSTRUMENTI
Beosport Internet Prodavnica - SATOVI I MERNI INSTRUMENTI

SATOVI I MERNI INSTRUMENTI

SUUNTO AMBIT BLACK- SS018374000
BREND: Suunto

 

Suunto je dodao novi model svojoj liniji instrumenata namenjenih sportskim entuzijastima i profesionalcima sa ugrađenim GPS-om za preciznije i detaljnije praćenje ruta i ciljeva.

 

Naziv novog Suunto high-end outdoor instrumenta je Ambit, te je na prvi pogled očito da je Suunto koristio kao platformu za razvoj novog modela svoj trenutno najnapredniji i najpopularniji model CORE. Dizajnom su poprilično slični, ako izuzmemo par detalja poput drugačijeg remena i dizajna digitalnog displeja. Ali ono što čini Ambit posebnim je hardware, odnosno mogućnosti dotičnog sata.

 

U odnosu na starije GPS modele iz Suunta (X9, X10) koji su imali svojih problema sa spajanjem na satelite i lociranjem sata, novi Ambit ima zadnju generaciju SiRFIV čipa koji omogućuje daleko brže, jednostavnije i preciznije praćenje sata putem GPS-a. Pomoću softverskih alata (by Suunto) korisnici mogu unapred predefinisati rute kojim se žele kretati ili zadavati određene ciljeve. Takođe je moguće kompletno snimanje ruta putem GPS-a i kasnije pregledavanje ruta na digitalnim kartama. U sat je i integrisan i akcelerometar (slična stvar se nalazi u današnjim mobilnim telefonima), koji putem GPS-a može izračunavati brzinu kretanja.

 

Uz GPS, u sat je ugrađen i 3D kompas, koji je potpuno nezavisan od nagiba sata pe time i daleko precizniji, monitor otkucaja rada srca, termometar, visinomer, i barometar. Još jedna stvar koju je Suunto usavršio u odnosu na prethodne modele je Peak Training Effect. Radi se softverskom modulu koji se može potpuno prilagoditi korisniku i njegovom treningu. Sastav prema određenim karakteristikama sam određuje koliko bi svaki trening trebao trajati i čak i računa vreme potrebno za odmor između treninga.

 

Kućište novog Suunto Ambit-a je napravljeno od kombinacije gume i aluminijuma, pa je vodootporno do 100m. Što se autonomije tiče, prema Suuntu sat bez problema može izdržati 30 dana na jednom punjenju i do 50h korištenja GPS-a (sa intervalom od 60 sec.). Naravno, uz sat je priložen USB adapter putem kojeg možete puniti Ambit, pa čak i na svom laptopu.

 

 

Stara cena: 48,990.00 din

Cena sa popustom: 31,844.00

OSTALI PROIZVODI - SATOVI I MERNI INSTRUMENTI

STRANA 1 / 2
1 2