Vi ste ovde: Naslovna >> Internet prodaja >> Kako kreirati korisnički nalog
Kako kreirati korisnički nalog
Beosport na Youtube-u

Beosport - Prolećne kolekcije

KAKO KREIRATI KORISNIČKI NALOG

Kako kreirati korisnički nalog

Želimo da Vam se zahvalimo što ste odlučili da kreirate nalog na Beosport.com. Ovo objašnjenje će Vam pomoći da se u tri jednostavna koraka registrujete kao kupac i otpočnete sa kupovinom na našem web sajtu

 

Korak 1 - Odaberite Korisničko ime, lozinku i unesite validnu email adresu

Klikom na link   arrow Registruj se koji se nalazi u gornjem desnom uglu pored pretrage otpočinjete proces registracije korisničkog naloga. Na stranici koja Vam se otvori, neophodno je uneti željeno korisničko ime i odabrati lozinku. Korisničko ime ne možete kasnije promeniti bez pomoći administracije, niti u sistemu mogu postojati dva ista korisnička imena te ukoliko dobijete obaveštenje da je Vaše ime zauzeto molimo Vas da odaberete neko drugo.

Veoma je važno da u polje za email adresu ostavite validnu adresu koju često koristite jer će Vam na tu adresu stići potvrdni link na koji je neopgodno kliknuti kako bi se proces registracije uspešno završio. Spam protekcija služi zarad zaštite sistema od neovlašćenih upada, saberite dva broja, unesite ih u predviđeno polje i idemo dalje.....

 

Korak 2 - Proverite poštu i kliknite na aktivacioni link u emailu koji Vam je stigao

Nakon uspešno završenog prvog koraka, neophodno je da proverite Vašu poštu. Na mail koji ste u prvom koraku uneli u polje, pristigla je poruka sa aktivacionim linkom na koji je neophodno kliknuti kako bi se proces registracije uspešno nastavio. Na ovaj način sistem Vas štiti od lažnih korisničkih naloga i neovlašćene kupovine.

U zavisnosti od lоkalnih podešavanja na Vašem računaru, antivirusa ili firewall-a koji posedujete postoji mogućnost da je poruka sa aktivacionim linkom otišla u spam zato proverite spam ili junk folder ukoliko poruka nakon par trenutaka od registracije nije pristigla u Vaš inbox.

Ukoliko ste sasvim sigurni da poruku niste dobili, molimo Vas da kontaktirate administraciju kako bi Vam ručno poslali potvrdni link na Vašu email adresu.

 

Korak 3 - Unesite kontakt i podatke za dostavu naručenih proizvoda

Klikom na aktivacioni link otvoriće Vam se stranica za unos podataka o dostavi. Vodite računa da sve podatke unesete što tačnije i preciznije kako bi kurirske službe bile u stanju da Vas što lakše pronađu i dostave Vam naručene artikle. Ove podatke možete i menjati nakon prijavljivanja na sajt, jednostavnim klikom na Vaše korisničko ime u gornjem desnom uglu web sajta.
Za sva dodatna pitanja molimo Vas kontaktirajte Administraciju.

Želimo Vam ugodno provedeno vreme na našem web sajtu.
Beosport Internet prodaja